Kirjattomat

Kuka, mitä, häh?

Perustin pitkällisen harkinnan tuloksena blogin. Olin pitkään kaikennäköisiin ylimääräisiin some-kanaviin liittymistä vastaan, koska pelkäsin, etten ehtisi tai jaksaisi koskaan päivittää niitä. Viime vuodenvaihteessa tein kuitenkin uudenvuodenlupauksen julkaista kirja-arvioita netissä sen sijaan, että vain jemmaisin ajatuksiani salaisiin muistikirjoihin. Aloin vaihtelevalla innolla ja menestyksellä kirjoittaa arvioita Goodreadsiin, jossa niitä luki pitkään huimat kaksi ihmistä, joista kummatkin tunnen myös netin ulkopuolella.

Minkälainen slippery slope siitä alkoikaan! Runsaat kaksi kuukautta sitten liityin Instagramiin, koska olin ihaillut kauniita kirjakuvia Tumblrissa niin pitkään, että halusin ottaa sellaisia itsekin. Valokuvaaminen on ollut hauskaa ja aion jatkaa sitä, mutta kuvatekstieni keskimääräinen pituus on venähtänyt sellaiseksi, ettei kovin moni varmaan jaksa lukea niitä kännykkänsä näytöltä varsinkaan nyt, kun Instagram ei ole enää viimeisimmän päivityksensä jälkeen näyttänyt kappalejakoja. Kuvatekstien perusteella voisi myös luulla, että kirjoitan muistelmiani sen sijaan, että jakaisin kirjavinkkejä, joten minulla on selkeä tarve sellaiselle paikalle, jonne voin ohjata osan ajatusteni ylivalumasta.

Näin syntyi päätös blogin perustamisesta. Ajatuksen toteuttamiseen meni kuitenkin joitakin viikkoja, koska enhän minä nyt sohvalla makaamiseltani ole ehtinyt tehdä mitään tässä viime aikoina. Tällainen sunnuntaipäivä, jolloin olisi oikeastaan pitänyt lukea tenttiin, tuntui kuitenkin täydelliseltä hetkeltä WordPressin kanssa painimiselle, joten tässä upouusi blogini viimein on!

Jos tänne on muuten jo tässä vaiheessa eksynyt joku, joka ei tunne tai tiedä minua jotain muuta kautta, suosittelen lukemaan esittelytekstini välilehdeltä ”Kirjoittaja”. Sivupalkissa on myös linkkejä erinäisiin some-profiileihini, joita saa vapaasti seurata tai olla seuraamatta.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s