Kirjalliset

Joulukuun blogihaaste, päivä 1: Tämän hetken TOP 3

Kirjabloggari Emilie Rouge on ystävällisesti kehitellyt meille kirjainstaajille #kirjakuvapäivässä-kuvahaasteen joulukuuksi. Siitä huolimatta, että minulla on muutenkin paljon hommaa juuri nyt, päätin kuvahaasteeseen osallistumisen lisäksi kirjoittaa joka päivä lyhyen blogitekstin päivän haastekuvan höysteeksi. Yritän palata normaaliin kirja-arvostelujen bloggaamiseen taas tammikuussa.


Joulukuun 1. päivän haastekohta on ”tämän hetken TOP 3”. Kuvassa on kolme parasta kesän jälkeen lukemaani kirjaa, jotka olivat saatavilla kuvanottohetkellä. Olisin halunnut ottaa kuvaan mukaan Amie Kaufmanin ja Jay Kristoffin Illuminae-kirjan, mutta olin lainannut sen kirjastosta ja palauttanut sen sinne jo monta viikkoa sitten. Kirja on kuitenkin hankintalistallani. Luen tieteiskirjallisuutta melko vähän, mutta Illuminae koukutti minut täysin, ja minusta tuntui lukiessani koko ajan siltä kuin olisin seurannut hyvää scifi-tv-sarjaa.

Kuvassa mukana taas ovat seuraavat kirjat:

Minna Rytisalo: Lempi

Sodanjälkeinen Lappi, epäluotettavia kertojia, kaunista kieltä, mahdottoman hyvä kokonaisuus. Lempissä on kaikki tarvittava kohdallaan.

Maria Turtschaninoff: Naondel

Upeasti kirjoitettuja hahmoja, hienovaraisia fantasiaelementtejä ja naisten välisiä ihmissuhteita. Tässä on kirja sekä nuorille että aikuisille.

Juuli Niemi: Et kävele yksin

En ole edes vielä lukenut tätä kirjaa loppuun, mutta olen sitä mieltä, että jos jokin kirja saa minut palaamaan mielessäni omaan menneisyyteeni niin elävästi, että jo melkein voin pahoin, se ansaitsee erityismaininnan. Niemen kieli on kauniimpaa kuin mikään, mitä olen pitkään aikaan lukenut.

Huomisen kuvassa ja blogitekstissä esittelen suosikkigenreni!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s