Kirjalliset

Joulukuun blogihaaste, päivä 4: Sukkasunnuntai

Pikkuveljeni suostui lainaamaan Star Wars -joulukalenteristaan tulleita pyyhekumeja tätä kuvaa varten.

En yleensä viitsi osallistua sukkasunnuntaihin, vaikka se onkin aika vakiintunut juttu Instagramin kirjapuolella, koska melkein kaikki sukkani ovat rähjäisen näköisiä. Lempparivillasukkiani kehtaan onneksi näyttää julkisestikin, joten päivän haastekohta ei jäänyt väliin.

Olen kadottanut fanittamisinnostukseni kokonaan kirjamessujen jälkeen. Leijuin koko messujen ajan fanityttötaivaassa mutten ole sen jälkeen jaksanut innostua kunnolla esimerkiksi Kirotun lapsen suomennoksesta enkä Ihmeotukset- tai Rogue One -elokuvista. Toivon, että tämä on vain väliaikaista, koska en halua muuttua tylsäksi aikuiseksi, jolla ei ole mitään pakkomielteitä läheneviä kiinnostuksenkohteita. Täytyy ehkä kirjautua taas Tumblriin ja lukea vähemmän aikuisten kirjoja. Nyt ensin yritän päästä Star Wars -fiiliksiin lukemalla kuvan nuortenkirjaa ja joululomalla varmaan tartun johonkin Harry Potter -aiheiseen.

Seuraavana haastekohtana on talvinen kansikuva, joten sellaisen saatte nähdä huomenna! Blogitekstin aiheena saattaa taas olla jotain vain hämärästi kuvaan liittyvää.

Mainokset

Yksi vastaus artikkeliiin “Joulukuun blogihaaste, päivä 4: Sukkasunnuntai

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s