Kirjattomat

Joulukuun blogihaaste: Loppuselittelyt

Kuten on tullut todettua jo pariin otteeseen aiemminkin, joulukuun bloggaamiset eivät menneet aivan suunnitellulla tavalla. Tavoitteenani oli siis kirjoittaa teksti jokaisesta kuvasta, jonka ottaisin Instagramin Kirjakuva päivässä -haasteeseen. Laskujeni mukaan kirjoitin lopulta 12 tekstiä, joista osaan olen tyytyväinen ja osa taas on täyttä tusinatavaraa.

Blogihaasteen perimmäisenä päämääränä oli kuitenkin takaisin kirjoittamisen makuun pääseminen, koska en ollut marraskuussa kirjoittanut yhtään blogitekstiä ja koko bloggaaminen oli ehtinyt muuttua ajatuksissani lähinnä isoksi möröksi. Pidän kyllä asiatekstien kirjoittamisesta mutta olen niin itsekriittinen, etten meinaa saada mitään kirjoitettua, koska mikään mitä kirjoitan, ei ole mielestäni tarpeeksi hyvää. Välillä pääsee siis unohtumaan se, että perustin blogin juuri siksi, että halusin harjoitella kirjoittamista. Kukaan ei ole hyvä kirjoittaja syntyessään.

Sitten on otsikossa mainittujen selittelyjen vuoro. En vain yksinkertaisesti jaksanut kirjoittaa 31 blogitekstiä kuukaudessa, koska syksyn viimeiset opiskelut painoivat samaan aikaan päälle. Joululomalle päästyäni olen lähinnä nukkunut aivan liian myöhään ja löhönnyt sohvalla surffaamassa netissä tai lukemassa, koska en ole jaksanut tehdä mitään älyllistä. Pientä virkoamista on ollut havaittavissa uudenvuoden jälkeen, joten eiköhän tammikuusta tule vielä ihan kelpo kuukausi. Haasteen piilotavoitteen taas mielestäni saavutin, koska kirjoitan nyt jo kolmatta tekstiä tällä viikolla ja se tuntuu oikeastaan aika mukavalta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s